رئیس اداره ورزش و جوانان دورود معتقد است، شهرداری این شهر و هدایتی هرگز نتوانستند گهر را آنطور که شایسته است، "حمایت"کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، محمود رحمتی در جمع خبرنگاران، گفت: پس از اینکه گهر توانست جواز حضور در لیگ برتر را کسب کند، شهرداری دورود ابراز تمایل کرد که هم اسپانسر تیم شود و هم ورزشگاه این شهر را تکمیل کند که با این درخواست موافقت شد اما متأسفانه در هر دو مورد ناکام بود.
وی ادامه داد: دادستانی موافقت کرد تیم سه سال به شهرداری واگذار شود و فراهم کردن استانداردهای مورد نیاز ایافسی در ورزشگاه تختی دورود یکی از مفاد قرارداد بود و در صورت عدم اجرای این کار شهرداری باید جریمه میشد اما همانطور که میدانید هنوز که هنوز است ورزشگاه تکمیل نشده است.
رحمتی با تأکید بر اینکه نمیدانم چرا شهرداری به فوتبال لیگ برتری ورود پیدا کرد، افزود: کار آنها کارشناسی شده نبود و بعداً که متوجه اشتباهشان شدند در تاریخ 14 مرداد نامه نوشته و اعلام کردند فقط هزینه تیم را میدهیم و توان تکمیل ورزشگاه را نداریم ولی بعد از مدتی از تیمداری هم انصراف دادند و تیم به هدایتی واگذار شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان دورود در ادامه خاطرنشان کرد: ورزشگاهی که قرار بود شهرداری دورود تا آبان ماه آن را تکمیل کند، در حال حاضر پیشرفت فیزیکی خوبی دارد و در مرحلهی اول این پروژه فقط نصب صندلی باقی مانده است که آن هم بهزودی نصب میشود و صندلیها خریداری شدهاند. قرارداد اولیه پیمانکار یک میلیارد و صد میلیون تومان است که تاکنون 685 میلیون پرداخت شده و هزینه صندلیها هم داده شد که 400 میلیون آن هنوز پرداخت نشده است.
برخی میگویند استانداری لرستان برای آماده کردن ورزشگاه تختی دورود هیچ اقدامی نکرده که رحمتی این موضوع را رد کرد و افزود: استانداری بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه کرده و اسکوربرد، فنسکشی، دوربینهای مدار بسته، نور افکنها و... از تعهدات استانداری بود که خوشبختانه در اسرع وقت آماده شدند.
وی با انتقاد از رفتن گهر در نیمفصل اول به کرج، ادامه داد: آقایان چرا گهر را به کرج بردند؟ چرا در استانهای همجوار بازیها را برگزار نکردند؟ آیا غیر از این بود که برخی مسوولان تیم کرجی بودند و با این کارشان تیشه به ریشه گهر زدند.
پیشکسوت فوتبال لرستان، با اشاره به مخالفت دورودیها با برگزاری بازیها در خرمآباد، تصریح کرد: سه دسته این مشکل را پیش آوردند؛ اول کسانی که با برگزاری دیدارهای گهر در خرمآباد منافع مالیاشان از دست میرفت، دوم افرادی که احساس میکردند اگر تیم به خرمآباد برود، تریبون از آنها گرفته میشود و سوم افرادی بودند که خودشان را روشنفکر و صاحب سبک و ایده میدانستند.
رئیس اداره ورزش و جوانان دورود افزود: ما مشکلی با برگزاری بازی در خرمآباد نداشتیم و برای اینکه حسن نیت خودمان را نشان دهیم چند بازی تیم جوانان گهر را در ورزشگاه تختی خرمآباد برگزار کردیم. آقای سهیل مهدی بازرس سازمان لیگ، فقط هدفش این بود که ورزشگاههای دورود و خرمآباد را تأیید نکند و ورزشگاههای این دو شهر به مراتب بهتر از ورزشگاه دستغیب شیراز بودند.
رحمتی خاطرنشان کرد: آقای هدایتی در تاریخ 20 آبان به دورود آمد و در ورزشگاه تختی دورود میکروفن به دست به مردم قول داد که همه کاری برای آنها انجام میدهد و هزینه تکمیل استادیوم را میدهد که هنوز یک ریالی نداده است. قرار بود برای تیمهای پایه هم هزینه کند اما به 4 تیم پایه گهر، فقط 5 میلیون تومان داد و فقط شعار میدهد.
وی با اشاره به اینکه هدایتی میگوید بیش از 3 میلیارد و شهرداری دورود هم اعلام کرده 900 میلیون تومان برای گهر هزینه کردهاند، گفت: کادر فنی و بازیکنان میگویند هنوز پول نگرفتهاند، پول هتل را ندادهاند، به تیمهای پایه هم کمک نشده؛ پس این پولها کجا رفته است؟!
رحمتی با اشاره به اینکه هنوز 130 میلیون تومانی که مایلیکهن قرار بود از قراردادش به ورزشگاه تختی دورود اختصاص دهد، خبری نشده، خطاب به کادرفنی گهر گفت: ورزشگاه متولی دارد و خوشبختانه تا آینده نزدیک تکمیل میشود شما لطفاً جوابگوی نتایج ضعیف تیمتان باشید و عوام فریبی نکنید. با این کارها سعی داشتند ذهنها را به سوی دیگری بکشند تا کسی با نتایج ضعیف کاری نداشته باشد.
رئیس اداره ورزش و جوانان دورود با اشاره به عوامل سقوط گهر، یادآور شد: نداشتن ثبات مدیریت و کادرفنی، بهره نبردن از بازیکنان بومی، عدم حضور تیم در دورود برای تمرین و یک نیمفصل برگزاری بازی خارج از شهرستان، جذب بازیکنانی که در حد لیگ برتر نبودند، نبود دفتر باشگاه در دورود، جدایی چند بازیکن مطرح در نیمفصل و نداشتن کانون هواداران از مهمترین عوامل ناکامی گهر بودند.